Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 150 g de farine T65
- 11 g de levure chimique
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 50 g de lait
- 100 g d'huile neutre
- 90 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 25 g de cacao en poudre non sucré
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 9638 kJ / 2319 kcal
- Białko
- 57 g
- Węglowodany
- 256 g
- Tłuszcz
- 167 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15 min
Cookies au chocolat au lait et aux noisettes
25 min
Petites gâches au chocolat au lait
15 godz. 10 min
Gâteau aux pommes
1h
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 godz. 30 min
Cake au chocolat vapeur glaçage façon rocher
2h 25min
Cake vapeur citron et framboises
1h 15 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4sa
Cake marbré, glaçage rocher
2 godz. 15 min