Pains à burgers américains

Pains à burgers américains

4.6 434 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 250 g de lait et 2 c. à soupe
  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 400 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 1 œuf
  • 20 g de sucre en poudre
  • 10 g de sel
  • 40 g de beurre mou
  • 2 c. à soupe de graines de sésame
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 315 kcal / 1330 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 307 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...