Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Soupe de griottes
25min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3h 20min
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10min
Soupe de framboise aux litchis
1h 15min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Pêches au basilic
30min