Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de vin blanc fruité
- 1 - 2 pincées de vanille en poudre
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 900 g de fruits rouges frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 547 kJ / 130 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15min
Dip d'asperges blanches
15min
Gaspacho indien
2h
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1h 15min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2 godz. 15 min
Gaspacho carotte-orange
1 Std. 20 Min
Velouté glacé aux petits pois
40 Min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Smoothie au melon miel et kiwi
10 min
Rillettes de sardine à la coriandre
5min