Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 250 - 300 g de filet de poisson blanc, sans peau et sans arêtes
- 250 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole de petits pois
20 min
Sauce sésame
10 min
Rillettes de sardine à la coriandre
5min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15 min
Rillette de sardine au citron
5min
Rillettes aux deux saumons
40min
Marinade yaourt-épices
10 min
Sauce au cidre
20 min
Rillettes de maquereau
1hod. 30min
Rillettes de maquereau
5min
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25min
Rillettes de maquereau, tomates confites et coriandre
25min