Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 250 - 300 g de filet de poisson blanc, sans peau et sans arêtes
- 250 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- 25 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe d'aneth frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 473 kJ / 113 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25 min.
Sauce à l'oseille
25 min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2h 30 min
Rillette de sardine au citron
5 min
Sauce orange-citron
30min
Rillettes aux deux saumons
40min
Rillettes de maquereau
5 min
Rillettes de sardine à la coriandre
5 min
Rillettes aux deux saumons
3h 25 min.
Rillettes de maquereaux aux pruneaux
25 min
Maquereaux à la moutarde
30min
Pain de saumon
1h 20 min