Wersje kompatybilne
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de farine sans gluten
- 80 g d'amandes en poudre
- 70 g de sucre roux
- 90 g de purée d'amande blanche
- 200 g de pommes, détaillées en dés
- 600 g de cerises, dénoyautées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1527 kJ / 363 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble pommes-groseilles aux flocons d'avoine
40min
Charlotte aux poires sans gluten
7 Std. 15 Min
Cake sans gluten aux fruits confits et raisins secs
2h 15min
Pâte sablée sans gluten
5 Min
Crumble pommes, caramel et fruits à coques (sans gluten et sans lactose)
45min
Cake au jambon cru sans gluten
55min
Crumble sans gluten aux fruits rouges
45min
Crumble sans gluten aux prunes
55min
Crumble aux fruits rouges et flocons d'avoine
45min
Pâte sablée sans gluten
45min
Crumble aux fruits rouges
1 Std. 15 Min
Crumble pommes, fraises et rhubarbe
50min