Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 55 g de lait
- 3 g de levure boulangère sèche
- 6 g de levure chimique
- 120 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- 35 g d'huile de coco, fondue
- 2 pincées de sel
- 75 g de noix de coco râpée, et 2 c. à soupe
- 75 g de lait de coco
- 1 sachet de sucre vanillé
- 1000 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 625 kJ / 150 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buns à la cannelle
5 Std.
Riz zembrocal
55 dk
Brioche au lait de coco
3h 10min
Croquets aux noix de pécan
55 dk
Chouquettes du goûter
35 Min
Boule au cacao
6u. 20min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5 Std. 35 Min
Pain cétogène à la farine de coco
50 dk
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Navettes à la fleur d'oranger
1h 35 min
Bagels américains
2hod. 50min
Bagel en 3 ingrédients
35 Min