Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de noisettes
- 100 g de peaux de banane (la peau de 2 bananes), en morceaux (2 cm)
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 1 œuf
- ½ c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 pincée de sel
- 50 g de pépites de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 384.4 kJ / 91.9 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 34.5 mg
Alternatywne przepisy
Cookies soufflés carotte-cumin
25 Min
Mousse au chocolat et à la framboise
10 Min
Carrés ananas-coco
45min
Pain à la banane
1 Std.
Muffins à la banane, glaçage Passion
Brak ocen
Cake à la vanille, compotée à la banane et caramel
2 Std.
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Gâteau fitness aux pommes
1 Std.
Muffins au chocolat et au pain rassis
35min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Banana bread à la cannelle
1 Std. 5 Min
Muffins à la banane, cœur de pâte à tartiner
45min