Pains au yaourt orientaux

Pains au yaourt orientaux

4.8 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • 280 g de farine T55, pour fariner
  • 250 g de yaourt nature
  • 6 g de levure chimique
  • 5 g de sel
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 1 branche de romarin frais effeuillée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 645 kcal / 1029 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...