Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de farine T55, pour fariner
- 250 g de yaourt nature
- 6 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 645 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz zembrocal
55min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1 Std. 50 Min
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1h
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 godz. 45 min
Crêpes au fromage blanc, sauce aux baies et banane
30min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Rolls au crémeux citron
2h 45min
Focaccia italienne
5h 10min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Cheese naan indien
2 godz. 40 min
Baos au poulet et curry
4 godz. 40 min