Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 280 g de farine T55, pour fariner
- 250 g de yaourt nature
- 6 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 50 g de beurre, en morceaux
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 645 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Cheese naan indien
2 godz. 40 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Empanadas au poulet
1h 50 min
Crêpes au kimchi et aux légumes
96 Std.
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3h 20min
Pains hongrois au lait et à l'oignon
1h 50 min
Biscuits chocolat et sésame
40 Min
Gâteau au chocolat cétogène
45 min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Empanadas au bœuf et aux poivrons
50min
Pitas libanaises
2h 20min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min