Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g d'eau
- 450 g de farine de blé, et un peu pour fariner
-
½
c. à café de miel (opcjonalnie)
lub ½ c. à café d'extrait de malt, liquide (opcjonalnie) - 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 100 g de sauce tomate
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en morceaux
- 75 g d'oignon rouge, émincé en rondelles
- origan déshydraté, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2783 kJ / 664 kcal
- Białko
- 29.3 g
- Węglowodany
- 84.3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 478.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau au yaourt, sauce aux fraises
1h 15 min
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Pizza à pâte rouge avec burrata, aubergines et courgettes sautées
3h 45min
Quiche aux légumes de printemps
1sa 35 dk
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5min
Pizza quatre fromages
1h 45 min
Minipizzas ourson
3 Std. 15 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pizza quatre saisons au chèvre
1h 45 min
Pizza végétarienne
1 Std. 40 Min
Pizzas marinara
3 Std.
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h