
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 200 g d'oignons jaunes coupés en deux, puis en lamelles (0,5 cm)
- 1 - 2 piments rouges frais (env. 20 g), coupés en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 109.8 kcal / 460.9 kJ
- Białko
- 0.9 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Sód
- 3.1 mg