Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 200 g d'oignons jaunes, coupés en deux, puis en lamelles (0,5 cm)
- 1 - 2 piments rouges frais (env. 20 g), coupés en rondelles
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 460.9 kJ / 109.8 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 4.9 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 3.1 mg
Alternatywne przepisy
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 Min
Faire sauter un mélange de légumes
30min
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler des oignons
20 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler 300 g d'oignons
20 Min
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 Min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min