Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 10 brins de persil frais
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 200 g de feta, en morceaux
- 1 œuf, blanc et jaune séparés
- du sel
- du poivre moulu
- 5 feuilles de brick, coupées en deux
- huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 608 kJ / 147 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Babka salé au saumon fumé
4h
Tarte à partager aux tomates, basilic, olives et chorizo
1h 5min
Soupe canadienne
40min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Farfalle maison au persil et pesto de tomates séchées
1 godz.
Boisson énergisante safran, cardamome et amandes
6h 5min
Pizza de Pâques avec salade de roquette et minimozzarella
1h 45min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Brioche feuilletée
5 Std.
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min
Ragoût de poulet colombien
2 godz. 20 min