
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'oignon coupé en quatre
- 10 brins de persil frais
- 15 feuilles de menthe fraîche
- 200 g de feta en morceaux
- 1 œuf blanc et jaune séparés
- du sel
- du poivre moulu
- 5 feuilles de brick coupées en deux
- huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 147 kcal / 608 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 4 g