Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 400 g de yaourt à la grecque
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g de sucre glace
Le jour même
- 200 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 637 kJ / 151 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet framboise, citron vert et romarin
3 Std. 15 Min
Crème glacée fraise-soja
4 Std. 20 Min
Yaourt glacé façon stracciatella
6h 10min
Glaces aux fruits animaux
12 Std. 10 Min
Crème glacée figue-miel-gingembre
12h 30min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 Std. 15 Min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Glace à la fraise et au yaourt
4 Std. 20 Min
Sorbet fraise-banane
5min
Crème fouettée au citron
10min
Sorbet minute fraise-banane
4 Std. 15 Min
Glace à la fraise sans crème
12h