Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 7150 kJ / 1694 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 304 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Pâte à pizza
1 godz.
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Cheese naan indien
2 godz. 40 min
Pains batbout marocains
1 godz.
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min
Brioche Nanterre
4h 15min
Pancake au sirop d'érable (USA)
30min