Pâte à pizza italienne

Pâte à pizza italienne

4.7 263 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
660 g

Składniki

  • 220 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 7 g de sel

Wartości odżywcze na 660 g

Kalorie 1694 kcal / 7150 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 304 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...