Urządzenia i Akcesoria
Tiramisu aux speculoos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
30 g de sucre en poudre
-
2 jaunes d'œufs
-
250 g de mascarpone
-
2 blancs d'œufs
-
1 pincée de sel
-
100 g de café préparé, fort
-
16 biscuits speculoos
-
cacao en poudre non sucré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
323.3 mg
Białko
8.2 g
Kalorie
1733.8 kJ /
414.4 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts au quotidien
8 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 godz. 30 min
Cheesecake aux speculoos
1 godz.
Gâteau qui pleure
2 godz. 40 min
Spaghetti carbonara
40 min
Tiramisu facile aux fraises
20 min
Chantilly
5 min
Fondant au chocolat
40 min
Flan pâtissier sans pâte
50 min
Cookies fourrés aux speculoos
40 min
Cookies américains
50 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 godz. 30 min
Poulet crémeux au citron
30 min