Pain au miel et aux flocons d'avoine
TM6 TM5 TM31

Pain au miel et aux flocons d'avoine

4.5 (46 ocen)

Składniki

  • 125 g d'eau minérale
  • 125 g de lait
  • 3 c. à soupe de miel de châtaignier
  • 12 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 400 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 100 g de flocons d'avoine, et 3 c. à soupe
  • 30 g de beurre, en morceaux
  • 8 g de sel

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
9228 kJ / 2182 kcal
Białko
79 g
Węglowodany
384 g
Tłuszcz
40 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy