Pain au miel et aux flocons d'avoine

Pain au miel et aux flocons d'avoine

4.5 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
1 pièce

Składniki

  • 125 g d'eau minérale
  • 125 g de lait
  • 3 c. à soupe de miel de châtaignier
  • 12 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 400 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 100 g de flocons d'avoine et 3 c. à soupe
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 8 g de sel

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2182 kcal / 9228 kJ
Białko 79 g
Tłuszcz 40 g
Węglowodany 384 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...