Pain complet vapeur

Pain complet vapeur

4.1 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    170 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine de blé complet T 150
    150 g
  • de farine T 80, et un peu pour fariner
    100 g
  • de sel
    7 g
  • de graines variées (lin, sésame, tournesol, courge, pignons)
    3 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 868 kcal / 3685 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 176 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...