Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka

Pain au cacao, pépites de chocolat et fève tonka

4.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale et un peu pour la cuisson
    500 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    16 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    650 g
  • de cacao en poudre non sucré
    50 g
  • fève tonka râpée
    1
  • de sucre en poudre
    40 g
  • de sel
    15 g
  • de pépites de chocolat
    220 g
    220 g de chocolat, haché grossièrement (voir "Variante(s)")

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2773.3 kcal / 11603.5 kJ
Białko 71.9 g
Tłuszcz 76 g
Węglowodany 465.9 g
Błonnik 49.7 g
Tłuszcz nasycony 41.8 g
Sód 3945.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...