
Urządzenia i Akcesoria
Pan brioche integrale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 21 godz. 45 min
12 porzioni
Składniki
Prefermento
-
100 g di farina integrale preferibilmente biologica + q.b. per infarinare
-
80 g di acqua
-
1 g di lievito di birra disidratato
Impasto
-
5 g di lecitina di soia
-
100 g di bevanda a base di soia
-
300 g di farina integrale preferibilmente biologica
-
70 g di zucchero
-
35 g di burro a pezzi
-
35 g di olio di arachidi
-
1 pizzico di sale
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
180 kcal /
753 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Integrale è meglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy