Urządzenia i Akcesoria
Pan brioche integrale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 21 godz. 45 min
12 porzioni
Składniki
Prefermento
-
100 g di farina integrale preferibilmente biologica + q.b. per infarinare
-
80 g di acqua
-
1 g di lievito di birra disidratato
Impasto
-
5 g di lecitina di soia
-
100 g di bevanda a base di soia
-
300 g di farina integrale preferibilmente biologica
-
70 g zucchero
-
35 g di burro a pezzi
-
35 g di olio di arachidi
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4.2 g
Kalorie
753 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Integrale è meglio
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Biscotti classici (senza zucchero)
1 godz.
Pane di segale
3 godz. 20 min
Pane integrale al vapore
2 godz.
Pane integrale con muesli
4 godz.
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Biscotti con i semi (vegan)
2 godz. 40 min
Campana di pane
4 godz.
Pane ai cereali con i semi
3 godz. 10 min