![Pan brioche integrale Pan brioche integrale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE69271E-42F0-4FFA-822C-BC45F81BF9FA/Derivates/2ABB97A5-3220-4ED7-A559-05A179A0E76B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b. per infarinare
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pan brioche integrale
21h 45min
Panini venostani
3h
Pane all'orzo
2ч. 45 мин.
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane integrale con muesli
4h
Pane ai semi misti
5 godz. 20 min
Pane di soia con i semi (vegan)
5 godz.
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pane azzimo
1 Std. 45 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15min