![Gianduia Gianduia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FEA99738-E3A0-4C28-B268-83660B92A2C7/Derivates/DF568DD6-8104-40ED-A5B5-240EB5DA1DF6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di zucchero
- 100 g di nocciole spellate e tostate
- 20 g di latte in polvere
-
300
g di cioccolato fondente a pezzi
lub 300 g di cioccolato al latte a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 11259 kJ / 2691 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 268 g
- Tłuszcz
- 170 g
- Błonnik
- 32 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1 godz. 25 min
Crema gianduia
15 dk
Dessert arancia, mandorle e zafferano
2sa 30 dk
Cupcake al cioccolato con ganache alle fragole
3h 25 min
Candele al cioccolato
4h 50min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8h 45 min
Cremino ai tre cioccolati
2h 25 min
Lime curd
20min
Salsa al cioccolato bianco e pistacchi al profumo di arancio
15 dk
Cioccolatini alla nocciola
2 Std. 20 Min
Ghiaccioli cremosi al caffè con gocce di cioccolato
8h 20min
Crema Bimby ® alla nocciola
50min