Urządzenia i Akcesoria
Spianata sarda
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
6 pezzi
Składniki
-
10 g di lievito di birra fresco150 g di lievito madre
-
270 g di acqua
-
500 g di semola di grano duro
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10 g
Kalorie
1184 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mantovanine
2 godz. 45 min
Rotoli croccanti
9 godz. 30 min
Baguette
4 godz.
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 godz. 35 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Crackers senza lievito
1 godz. 15 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Crackers classici
3 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Attorcigliati al sale marino
3 godz. 15 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min