Bignè al formaggio

Bignè al formaggio

4.7 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
50 pezzi

Składniki

  • 100 g di Emmental a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di burro a pezzi (1-2 cm)
  • 50 g di acqua + q.b. per inumidire
  • 100 g di latte
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 1 pizzico di pepe nero in polvere (opcjonalnie) q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 35 kcal / 146 kJ
Białko 1.4 g
Tłuszcz 2.1 g
Węglowodany 2.1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...