Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Prefermento
- 100 g di farina integrale, preferibilmente biologica
- 80 g di acqua
- 1 g di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)
Impasto
- 5 g di lecitina di soia
- 100 g di bevanda a base di soia
- 300 g di farina integrale, preferibilmente biologica + q.b.
- 70 g di zucchero
- 35 g di burro a pezzi
- 35 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- farina integrale, preferibilmente biologica
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 753 kJ / 180 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8 Std.
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane multicereali
17sa 30 dk
Pane integrale con muesli
4 Std.
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane rustico
2h
Panini venostani
3 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4h 50min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6 Std. 10 Min
Pan brioche allo yogurt
5h 15 min