
Urządzenia i Akcesoria
Pan brioche integrale
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 21 godz. 45 min
12 porzioni
Składniki
Prefermento
-
di farina integrale preferibilmente biologica100 g
-
di acqua80 g
-
di lievito di birra disidratato (1 punta di cucchiaino)1 g
Impasto
-
di lecitina di soia5 g
-
di bevanda a base di soia100 g
-
di farina integrale preferibilmente biologica + q.b.300 g
-
di zucchero70 g
-
di burro a pezzi35 g
-
di olio di arachidi35 g
-
di sale1 pizzico
-
farina integrale preferibilmente biologica
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
180 kcal /
753 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
6.1 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e panini
61 Przepisów
Włochy
Włochy