![Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/079BF838-2509-486D-962C-57B45D4C2239/Derivates/18997D94-F895-4B06-BCD1-8AEEEF78E3B4.jpg)
Wersje kompatybilne
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta frolla al cacao
- 300 g di farina debole (180 W)
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 200 g di burro freddo, a pezzi
- 135 g di zucchero a velo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 70 g di tuorli d'uovo
Tarte Brownies
- 130 g di uova intere
- 300 g di zucchero muscovado
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico stecca di vaniglia, i semini estratti
- 100 g di farina debole (180 W)
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 140 g di burro fuso
- 80 g di gocce di cioccolato
Composizione
- 200 g di marmellata di arance
- gelatina neutra (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 79 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Crostata di frutta secca e miele
1 Std. 10 Min
Torta soffice al cioccolato e pere
1 Std. 10 Min
Cheesecake alle castagne
1 godz. 30 min
Dacquoise ai lamponi
3h
Torta pazientina
3h 55min
Torta langotta di Luca Montersino
1 godz. 15 min
Crostata meringata all'arancia
30 min
Budino al cocco
3h 15min
Lemon meringue pie
3h
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h