![Attorcigliati al sale marino Attorcigliati al sale marino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F8E933F9-BA2F-4371-8FA8-3C45CDBB2E4E/Derivates/211BFA03-D92B-42CB-9C42-733697CAEF71.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di sale grosso
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
350
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 350 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 163 kJ / 39 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Letterine segnaposto
5h 15 min
Filone saporito
5h 20min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35 min
Nodini mediterranei
3 godz. 50 min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Panini all'olio
3h 10 min
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Rosette
5h 20min
Pancarrè
5h