
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti di Basilea
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni
Składniki
-
di mandorle100 g
-
di miele di acacia130 g
-
di zucchero60 g
-
di cannella in polvere1 pizzico
-
chiodi di garofano in polvere3
-
di noce moscata in polvere1 pizzico
-
di Kirsch (liquore alle ciliegie)50 g
-
di farina tipo 00165 g
-
limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata1
-
di frutta mista candita a pezzi piccoli50 g
Glassa
-
di zucchero a velo150 g
-
di acqua35 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
351 kcal /
1468 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
59.2 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

L'ora del tè
10 Przepisów
Włochy
Włochy