Biscotti di Basilea

Biscotti di Basilea

4.4 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 100 g di mandorle
  • 130 g di miele di acacia
    130 g di miele millefiori
  • 60 g di zucchero
  • 1 pizzico di cannella in polvere
  • 3 chiodi di garofano in polvere
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 50 g di Kirsch (liquore alle ciliegie)
  • 165 g di farina tipo 00
  • 1 limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
  • 50 g di frutta mista candita a pezzi piccoli
Glassa
  • 150 g di zucchero a velo
  • 35 g di acqua

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 351 kcal / 1468 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 59.2 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...