Biscotti di Basilea

Biscotti di Basilea

4.4 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 porzioni

Składniki

  • di mandorle
    100 g
  • di miele di acacia
    130 g
    130 g di miele millefiori
  • di zucchero
    60 g
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
  • chiodi di garofano in polvere
    3
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di Kirsch (liquore alle ciliegie)
    50 g
  • di farina tipo 00
    165 g
  • limone preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
    1
  • di frutta mista candita a pezzi piccoli
    50 g
Glassa
  • di zucchero a velo
    150 g
  • di acqua
    35 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 351 kcal / 1468 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 59.2 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...