Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 150 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 c. à café d'arôme de fraise
- 3 gouttes de colorant alimentaire rouge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 148 kJ / 35 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 7.5 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24hod. 10min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Nougats noirs
3h
Meringues à aromatiser
3h 30min
Calissons d'Aix
24h
Barres choco-coco
1h
Pâte à tartiner express
15 Min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Iles flottantes
1h
Meringue italienne
30min
Meringue classique
3 Std. 25 Min