
Urządzenia i Akcesoria
Guimauves à la fraise
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
20 portions
Składniki
-
7 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
-
150 g de sucre en poudre
-
4 blancs d'œufs
-
1 c. à café d'arôme de fraise
-
3 gouttes de colorant alimentaire rouge
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
35 kcal /
148 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pour les enfants Vol. II
10 Przepisów
Francja
Francja