Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches
1 godz. 30 min
Pain d'épices
3h
Truffes chocolat-noisette
12h
Mendiants au chocolat
30 min
Rochers coco
40 min
Gougères
40 min
Décors en pâte d'amande
35 min
Tuiles au fromage
15 Min
Fruits déguisés
45 min
Fougasse (Découverte)
1h
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min