Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache au chocolat noir
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat au lait
- 120 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 35% m.g.
La ganache au chocolat blanc
- 130 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
La finition
- 50 g de cacao en poudre
- 50 g de pralin
- 50 g de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 480 kJ / 116 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mendiants au chocolat
30 Min
Napolitain
73h 40min
Truffes à la crème de whisky
2h 20min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Truffes chocolat-noisette
12h
Sucettes chocolat-orange
2 Std. 45 Min
Bûche royale
3h 50min
Guimauves à la fraise
3h 35min
Ganache au chocolat
20 dk
Saucisson au chocolat
6h 25min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25 min.
Décors en pâte d'amande
35 dk