Coulant au chocolat cœur cerise

Coulant au chocolat cœur cerise

4.8 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • 6 cerises dénoyautées
  • 40 g de liqueur d'amande type Amaretto
  • 145 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 150 g de beurre et un peu pour le moule
  • 75 g de farine de blé et un peu pour le moule
  • 150 g de sucre en poudre
  • 3 œufs

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 519 kcal / 2166 kJ
Białko 6.5 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...