Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze szpinaku (500 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
500 g
Składniki
-
300 g wody
-
500 g liści szpinaku, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
69 mg
Białko
3 g
Kalorie
93 kJ /
22 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze ananasa (200-450 g)
15 min
Gotowanie na parze brzoskwiń (300-450 g)
15 min
Gotowanie na parze połówek gruszek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35 min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min