Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g wody
- 200 - 400 g selera naciowego, bez łyka, pokrojonego na 2 cm kawałki
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 84 kJ / 20 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 125 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze cukinii (550-800 g)
30min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze selera naciowego (450-800 g)
35min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze buraków (650-1200 g)
1 Std. 10 Min
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
25 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min