Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze pora (200-400 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 400 g pora pokrojonego w 2 cm plastry
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
5 mg
Białko
2 g
Kalorie
119 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ziemniaki i dynia na parze (BLW, dla dzieci)
25 min
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze kalarepy (550-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min