Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 600 g kalarepy obranej, pokrojonej na 3 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
23.3 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
113 kJ /
27 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 min
Gotowanie na parze ćwiartek gruszek (500-800 g)
25 min
Gotowanie na parze jabłek (500-1000 g)
25 min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 min
Gotowanie na parze cukinii (200-500 g)
20 min
Gotowanie na parze selera naciowego (200-400 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min