Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)

Gotowanie na parze korzenia selera (500-800 g)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
500 g

Składniki

  • 500 g wody
  • 500 - 800 g korzenia selera pokrojonego na 2-3 cm kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 5 mg
Białko 2 g
Kalorie 120 kJ / 28 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...