
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z bobu i pomidorów; Ziołowe pęczotto ze szparagami
Składniki
-
wody1930 g
-
bobu, świeżego500 g
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki60 g
-
koperku, świeżego tylko liście10 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście10 g
-
bazylii, świeżej tylko liście10 g
-
liści mięty, świeżych4 - 5
-
cebuli przekrojonej na pół150 g
-
ząbki czosnku3
-
oliwy z oliwek40 g
-
pomidorów, dojrzałych bez skóry, pokrojonych na 2-3 cm kawałki400 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM3 łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
makaronu do zupy, suchego drobnego, o czasie gotowania 5-7 min80 g
-
kaszy jęczmiennej pęczak250 g
-
zielonych szparagów (ok. 500 g), bez twardych końcówek, pokrojonych na 2-3 cm kawałki1 pęczek
-
skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Wegetariańska zupa gulaszowa z dyni; Kokosowy ryż ze smażonymi bananami
55 Min
Potrawka z kurczaka i bobu z brokułowym makaronem orzo
55 Min
Wiosenna zupa jarzynowa z miętowo-pietruszkowym pesto
35 Min
Zupa z cukinią i koperkiem; Gulasz z indyka z maślankowymi knedlami
1 Std. 40 Min
Zupa ziemniaczana z jajkami i rumienionymi pieczarkami
40 Min
Makaron z wegańskim zielonym sosem i warzywami
35 Min
Zupa szpinakowa; Risotto z krewetkami i groszkiem
45 Min
Zupa krem z batatów i cukinii; Bułki na parze z wegańskim gulaszem
1 Std. 5 Min
Ryba w orzeszkowym sosie curry z ryżem i warzywami; Surówka z cukinii, marchewki i mięty
45 Min
Zupa krem z zielonych szparagów i szpinaku z pikantnymi orzeszkami piniowymi
1 Std. 10 Min
Zupa krem szparagowo-ziemniaczana z szaszłykami z krewetek
35 Min
"Serowa" wegańska zupa z brokułów
1 Std.