Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de poro, en rodajas
- 1 cucharada de harina
- 40 g de aceite
- 350 g de queso de cabra
- 1 cucharada de sal
- 800 g de agua
- perejil, picado, al gusto , para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1663 kJ / 396 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de pimiento con calabacitas
30 min
Crema de chile poblano
25min
Sopa de poro y papa
30 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Sopa de chícharo y tocino
30 min
Fideo seco en salsa de chiles
35min
Sopa de jitomate y elote
40 min
Crema de flor de calabaza
30 min
Crema de chícharos con queso crema
50min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25min
Crema de cilantro
30 min
Crema de chicharrón
25min