Polewa czekoladowa do tortu (drip)

Polewa czekoladowa do tortu (drip)

4.0 204 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
16 porcji

Składniki

  • czekolady deserowej pokrojonej na kawałki (patrz wariant)
    150 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    150 g
  • mleka (opcjonalnie)
    10 - 30 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 88.4 kcal / 369.9 kJ
Białko 0.9 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 5.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...