
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil30 g
-
chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomatoes fresh, cut in pieces (1 cm)130 g
-
lamb shoulder, boneless cut in pieces (2 cm)450 g
-
water150 g
-
green peppers deseeded, diced (1 cm)80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
366 kcal /
1531 kJ
Białko
21.2 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
5.8 g