Urządzenia i Akcesoria
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
Przygotowanie 1 godz. 40 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 portions
Składniki
Beef Wellington
-
dried porcini mushrooms10 g
-
boiling water150 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
beef fillet500 - 700 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ - 1 tsp
-
fresh button mushrooms quartered300 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
Madeira wine, dry or sweet120 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
puff pastry, ready-made (see tip)360 g
Assembly
-
egg beaten1
Carrots, Mash and Gravy
-
water500 g
-
carrots sliced (5 mm)600 g
-
milk350 g
-
potatoes peeled, sliced (5 mm)1000 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
unsalted butter diced25 g
-
Madeira wine, dry or sweet50 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51 g
Kalorie
4547 kJ /
1086 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
14.7 g
Węglowodany
89 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Red Onion Gravy
25 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Steak Provençal Pie
2 godz. 15 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2 godz. 30 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Peppercorn Sauce
30 min