Thai Green Curry Paste

Thai Green Curry Paste

4.6 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
340 g

Składniki

  • coriander seeds
    8 tsp
  • cumin seeds
    4 tsp
  • fresh green chillies halved (approx. 4)
    70 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    30 g
  • garlic cloves
    8
  • lime juice
    60 g
  • fresh makrut lime leaves
    2
  • fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
    2
  • vegetable oil
    60 g

Wartości odżywcze na 340 g

Kalorie 712 kcal / 2941 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 12 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 29 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...