Urządzenia i Akcesoria
Keralan Fish Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
onions quartered140 g
-
vegetable oil80 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves4
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
black cardamom pods lightly crushed2
-
cloves4
-
cinnamon stick1
-
ground turmeric1 tsp
-
plain flour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
monkfish fillets, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
coconut cream160 g
-
water90 g
-
lime juice25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.9 g
Kalorie
1743 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
30.6 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Prawn Bhuna
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 godz. 50 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Prawn Curry
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Chicken Saag
50 min