Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained90 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
Baking
-
egg yolk from medium or large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
214.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
831 kJ /
198.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Irish Soda Bread
45 Min
5-Second Traffic Light Salad
5 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Berry Foam
10 Min
White Bean and Feta Dip
5 Min
Mincemeat Crumble Cake
1 Std. 15 Min
Cheese Straws
30 Min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 Std. 20 Min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 Min
Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Cheesy Triangle Scones
25 Min