Urządzenia i Akcesoria
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
strong white bread flour500 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained90 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
salt1 tsp
Baking
-
egg yolk from medium or large egg1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
214.8 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
831 kJ /
198.6 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 godz.
Mincemeat Crumble Cake
1 godz. 15 min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Cheese Straws
30 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Mincemeat
15 min
Vegetable Stock Paste
50 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Berry Foam
10 min
Banana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 min
Seedy Marmalade Flapjacks
40 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min