Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Onions (300 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
20 g oilolive oil20 g
-
300 g red onions, cut in wedgesonions cut in wedges300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
27 mg
Białko
4 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
White Long-grain Rice
35 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Steamed Rice
25 min
Breadcrumbs
5 min
Grated Parmesan Cheese
5 min
Chopped Onions
5 min