Urządzenia i Akcesoria
Traditional Irish Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)450 g
-
olive oil30 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
unsalted butter diced15 g
-
Guinness®440 g
-
water400 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)200 g
-
bay leaf1
-
celery cut in pieces (3 cm)200 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
756.6 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2348.8 kJ /
561.4 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Mince and Tatties
1 godz. 10 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min