Urządzenia i Akcesoria
Traditional Irish Stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
boneless stewing lamb diced (4 cm) (e.g. lamb leg or shoulder)450 g
-
olive oil30 g
-
onions sliced (1 cm)200 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
unsalted butter diced15 g
-
Guinness®440 g
-
water400 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (4 cm) (e.g. Charlotte)200 g
-
bay leaf1
-
celery cut in pieces (3 cm)200 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
756.6 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
2348.8 kJ /
561.4 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
White Long-grain Rice
35 min
Steamed Rice
25 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 godz. 25 min
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.