
Urządzenia i Akcesoria
Lamb Spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves5
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
middle bacon diced (3 cm)70 g
-
lamb neck fillets cut in pieces (2-3 cm)750 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)2
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
meat stock paste homemade2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
393 kcal /
2479 kJ
Białko
44 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
4 g