Urządzenia i Akcesoria
Lamb Spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves5
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
middle bacon diced (3 cm)70 g
-
lamb neck fillets cut in pieces (2-3 cm)750 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)2
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemademeat stock paste homemade2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
44 g
Kalorie
2479 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min