Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
280 g
Składniki
-
cream cheese75 g
-
crème fraîche50 g
-
smoked mackerel fillets skin removed, 80 g cut in pieces, 80 g flaked, ensuring all bones are removed before use160 g
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to taste
-
homemade pitta bread for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
47.3 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
305.3 kJ /
73 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Carrot and swede mash
25min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1h 10min
Pea and Mint Soup
20min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Cauliflower Cheese
50min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Curried Parsnip Soup
30min
Spiced Red Cabbage
1h 10min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min