Wersje kompatybilne
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 150 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 500 g chicken breasts, skinless, sliced (1 cm)
- 1 red pepper, thinly sliced (5 mm)
- 1 yellow pepper, thinly sliced (5 mm)
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp ground coriander
- 1 Tbsp ground cumin
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 100 g creamed coconut, cut in pieces (see tip)
- 200 g basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed
- 180 g tenderstem broccoli, thick stems halved lengthways
- 2 Tbsp poppy seeds
- boiling water, for cooking rice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2485 kJ / 592 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 16 g
- Sód
- 520 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken Garam Masala
50min
Beef Madras
1h 30min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Coronation Chicken
30min
Chicken Étouffée
45min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min