Urządzenia i Akcesoria
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions thinly sliced (5 mm)150 g
-
chicken breasts, skinless sliced (1 cm)500 g
-
red pepper thinly sliced (5 mm)1
-
yellow pepper thinly sliced (5 mm)1
-
olive oil30 g
-
ground coriander1 Tbsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water50 g
-
creamed coconut cut in pieces (see tip)100 g
-
basmati rice (10 minutes cooking time), rinsed200 g
-
tenderstem broccoli thick stems halved lengthways180 g
-
poppy seeds2 Tbsp
-
boiling water for cooking rice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
520 mg
Białko
42 g
Kalorie
2485 kJ /
592 kcal
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Butter Chicken
50 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken and Cauliflower Curry
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min