Versatile Chunky Soup
TM6

Versatile Chunky Soup

4.5 (40 ocen)

Składniki

  • 20 g olive oil
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 50 g frozen mixed vegetables
    lub frozen green peas
  • 700 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
    lub ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
713 kJ / 170.4 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
24.7 g
Tłuszcz
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
4.3 g
Sód
628.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy