Versatile Chunky Soup

Versatile Chunky Soup

4.5 48 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    20 g
  • mixed vegetables for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
    350 - 400 g
  • mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
    100 - 150 g
  • water (see tip)
    700 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
    ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • frozen mixed vegetables (opcjonalnie)
    50 g
    frozen green peas
  • dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste
    60 - 80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 170.4 kcal / 713 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 5.6 g
Węglowodany 24.7 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 628.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...