Urządzenia i Akcesoria
Miso Carbonara Udon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese, , cut in pieces (2 cm)pecorino , cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions , cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing30 g
-
guanciale, , cubed (2 cm)pancetta , cubed (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks , from medium eggs3
-
white miso (or shiro miso)25 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles800 g
-
water , for cooking noodles
-
sesame seeds (opcjonalnie) , for garnishing
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) , for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2584.5 kJ /
617.7 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
71.8 g
Tłuszcz
25.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Sód
1151.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Korean Ramen with Tofu
50 min
Menu: Pasta and Meatballs in Chorizo Sauce; Cinnamon Caramel Apples
1 godz.
Kung Po Chicken (Dried Chilli Chicken)
1 godz.
Creamy miso mushroom udon
45 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50 min
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
4 godz.
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min