Urządzenia i Akcesoria
Miso Carbonara Udon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese, , cut in pieces (2 cm)pecorino , cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions , cut in pieces, plus extra sliced (2 mm) for garnishing30 g
-
guanciale, , cubed (2 cm)pancetta , cubed (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
medium egg1
-
egg yolks , from medium eggs3
-
white miso (or shiro miso)25 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles800 g
-
water , for cooking noodles
-
sesame seeds (opcjonalnie) , for garnishing
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) , for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2584.5 kJ /
617.7 kcal
Białko
18.3 g
Węglowodany
71.8 g
Tłuszcz
25.8 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Sód
1151.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Yakisoba Rice Vermicelli
40 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min