![Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/94afcd42-8bdc-43c7-85fb-a5a518af4ed4/Derivates/5f741907-d245-469e-a594-30af24b23112.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ Tbsp fresh parsley leaves
- ¼ Tbsp fresh thyme leaves
- ½ tsp dried oregano
- 1 garlic clove
- 30 g salted butter, soft
- 2 beef fillet steaks (approx. 180-200 g each, 3 cm thick)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 dried bay leaves
- 1850 g water
-
30
g lemon juice (approx. ½ lemon, see tip)
lub 1 level tsp ascorbic acid powder
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3534.6 kJ / 844.8 kcal
- Białko
- 68.1 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 60.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 889.5 mg
Alternatywne przepisy
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2sa 45 dk
Double Vanilla Ice Cream
12h
Apple Pâtes de Fruits
6h 15min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2sa
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2sa 15 dk
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min