Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef
- 2 garlic cloves
- 450 g rump steak, diced (2 cm) then frozen for 30 minutes
- 1 Tbsp sesame oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp dark soy sauce, plus extra for drizzling
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 Tbsp cornflour
- 2 tsp caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Sauce
- 2 garlic cloves
- 30 - 40 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 1 ½ Tbsp caster sugar
- 1 ½ Tbsp sesame oil
- 1 Tbsp sesame seeds
- 1 Tbsp soy sauce
- 1 Tbsp water
- ½ Tbsp white wine vinegar
Vegetables and Assembly
- 1000 g water
- 350 g white long grain rice
- 200 g carrots, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 200 g courgettes, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
- 100 g fresh shiitake mushrooms
- 150 g fresh beansprouts
- vegetable oil, for frying
- 4 medium eggs
- 4 Tbsp kimchi, for serving (opcjonalnie)
- 2 sheets nori seaweed, cut in thin strips
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3258 kJ / 775 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 92 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Indochine Chicken Salad
1 godz. 20 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Bibimbap
55 min
Thai burgers
30 min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Seafood Korma
40 min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1h 5min